Vinski bal uz Štefa Jeršeka, „Veličke legende“ i vrijednu tombolu /FOTO GALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

VETOVO – Udruga vingradara i vinara „Veteri castra“ iz Vetova organizirala je u tamošnjem restoranu „Schoon blick“ svoju tradicionalnu godišnju priredbu „Vinski bal“ koja je okupila oko 200 posjetitelja i gostiju.

Na početku večeri sve je pozdravio predsjednik udruge Branko Jakobović istakavši da imaju oko 70 članova iz ovog kraja, te drugih dijelova Slavonije, a svake godine provode niz aktivnosti na edukaciji vinogradara, te njegovanju običaja ovog područja.

Za cjelovečernju zabavu uz obilnu večeru i izvrsnu vetovačku kapljicu bili su zaduženi tamburaši „Veličke legende“, a kao poseban glazbeni gost nastupio je poznati osječki pjevač tamburaških pjesama Stjepan Jeršek Štef, koji je inače član vetovačke udruge „Veteri castra“.

Organizatori su pripremili tombolu sa 29 vrijednih nagrada među kojima su naravno dominirale vinske nagrade koje su sponzorirali vinari ovog kraja Jakobović, Soldo, Ivanović, ,Pavić, Soldo, Pavić-Lazić, dd Kutjevo i drugi. Najveća nagrada bio je poklon bon organizatora u vrijednosti od 1700 kuna, a posjetitelji još dobili niz proizvoda kao što su tjestenine, cvijeće, zaštitna sredstva i zaštitna oprema, zatim ugostiteljske usluge i drugo.

Uz glazbu ples i veselje sudionika je potrajalo kasnih noćnih sati.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: