Vinar Ivo Enjingi proslavio 80. rođendan uz tridesetak uzvanika i svečano otvorio dograđeni dio podruma: „Bilo bi nas daleko više kao prijašnjih godina ali moramo poštivati preporuke“ /FOTO/

Autor: D.K.

Do zadnjeg trenutka nije bilo poznato hoće li i na koji način poznati vinar Ivo Enjingi proslaviti svoj 80. rođendan. Prijašnjih godina na proslavi njegovih rođendana znalo se okupiti više stotina prijatelja i poslovnih partnera kako iz svih dijelova Hrvatske tako i inozemstva koji su se uz vrhunsku zlatnu kapljicu znali družiti i do ranih jutarnjih sati.

Zahvaljujući mjerama popuštanja Ivo Enjingi je odlučio proslaviti okruglu brojku rođendana u užem krugu prijatelja i poslovnih partnera, s područja Požeštine, koji su mu došli izraziti čestitke, s njim nazdraviti, koju pjesmu zapjevati i poželjeti dobro zdravlje i još mnogo godina uspješnog rada.  

Uz proslavu rođendana Ivo Enjingi je svečano otvorio dograđeni dio podruma u sklopu postojećeg i nadaleko poznatog podruma onog u Hrnjevcu.

Gosti i uzvanici mogli su konzumirati domaće specijalitete, počevši od hladnih narezaka i sireva pa do juhe i kuhanog mesa kanadskog goveda angus, koje Enjingi uzgaja na svome imanju, te vruće janjetine.

Kakav bi to bio rođendan da nije bilo i slavljeničke torte na kojoj je bila ispisana brojka 80 koja je samo podsjećala koji je bio povod okupljanja. Slavljenik je iskoristio prigodu pozdravljajući sve koji su mu došli u čestitare i na proslavu poručiti da se osjeća izuzetno dobro i zdravo.zahvaljujući kako je naglasio napornom  radu i dobroj prehrani uz vrhunsko vino. Da je nas nije zahvatilo uzrokovano kronom bilo bi nas daleko više kako prijašnjih godina

Kušale su se i kapljice vina koje su vrijedni konobari donosili na sotlove. Radilo se o onim kapljicama kojih nema na tržištu već samo u arhivi, a koje mogu degustirati samo prijatelji u posebnim prigodama jer su upravo ta vina u zadnjih tridesetak goodina osvajala brojna priznanja na različitim ocjenjivanjima kako u Hrvatskoj tako Europi i svijetu.

Za više nego ugodnu atmosferu pobrinuli se tamburaši Srca bećarskog. Srce slavljenika nije moglo odoljeti a da ne zapjeva i zasvira s tamburašima te na taj način prisjeti se mladenačkih dana.

Foto: D. Mirković [FAG id=274986]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88