Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

VIKEND ZA KULTURU U PLETERNICI: Predstavom „Tko pjeva zlo ne misli“ mladi glumci iz Tomislavgrada oduševili publiku

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

U sklopu vikenda za kulturu, sinoć je u multimedijalnoj dvorani pleterničkog Interpretacijskog centra Terra panonica održana glazbeno-scenska predstava „Tko pjeva zlo ne misli“, u izvedbi“ Škole mjuzikla i glume Kulturno-informativnog centra iz Tomislavgrada. Mladi glumci amateri, učenici od prvog do četvrtog razreda tamošnje gimnazije „Marko Marulić“ i strukovne škole prvi put su sa svojom voditeljicom gostovali u Pleternici i Hrvatskoj te su oduševili osebujnim nastupom. Predstava je trajala oko sat vremena, a popraćena je više puta dugotrajnim pljeskom jer su razigranošću i raspjevanošću te iznimno profesionalnim i uvježbanim pristupom mladi glumci to zaslužili.


Od njihove voditeljice Zrinke Lukač smo doznali da su pozvani i rado su došli u Pleternicu zbog uspješne suradnje dvaju gradova partnera na raznim europskim projektima.


-Došli smo u Slavoniju uveseliti vašu publiku, a predstava je popraćena songovima poznatih hrvatskih autora pop glazbe i drugih pjesama. Prilagođeni scenarij je rađen po poznatom hrvatskom filmu redatelja Kreše Golika, s likovima iz toga filma. Možemo reći da je to zapravo predstava u predstavi-istaknula je voditeljica, inače rođena Karlovčanka.
 Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.