Vikao, galamio i vrijeđao policijske službenike u Općoj županijskoj bolnici

Autor: DK

U subotu, 21. srpnja 2018., oko 7 sati ujutro, u ulici Osječkoj u Požegi, u prostorijama Opće županijske bolnice, 43-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) vikao i galamio, a potom omalovažavao i vrijeđao policijske službenike prilikom njihova postupanja.

Istoga dana oko 17 sati, u Ulici Franje Cirakija u Požegi, u prostorijama ugostiteljskog objekta 38-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) narušavao javni red i mir na način da je vikao i galamio te razbio šalicu za kavu.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oni su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijede optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Požegi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege, kojeg se sumnjiči da je 14. lipnja 2018., u popodnevnim satima, u mjestu Biškupci, u ugostiteljskom objektu bez ikakvog povoda tjelesno napao 21-godišnjakinju i pri tome je lakše ozlijedio.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića