Vijećnik Bruno Horvat uz argumente poticao brojne projekte i inicijative

Autor: Jelenko Topić

-Nakon četiri godine u Skupštini Požeško-slavonske županije došlo je vrijeme da se podvuče crta na ono što sam napravio. Dužnost vijećnika shvatio sam ozbiljno i odgovorno u smislu pro-aktivnog djelovanja, te predlaganja projekata i programa koji donose dugoročan prosperitet i razvoj naše županije – kazao nam je na kraju mandata Bruno Horvat. On je izabran na listi SDP-a.

-Iskreno vjerujem da sam svojim djelovanjem i radom u Županijskoj skupštini dokazao da politika ne mora biti destruktivna djelatnost bez obzira s koje strane stola se nalazili. Argumentirane rasprave po svim točkama dnevnog reda te vijećnička pitanja koja su otvarala neke možda zaboravljene stvari ili dala smjernicu u kojemu prema mome mišljenju smjeru treba zasigurno je pozitivan stav – nastavlja Horvat i dodaje da su svaki prijedlog i rasprava bile uključive, tolerantne, iskrene, konstruktivne te bez niskih političkih strasti ili jeftine demagogije. 

Kaže da se kroz rasprave i vijećnička pitanja zalagao brojne projekte ili nadopune zacrtanih aktivnosti te spomenuo neke od njih. To su izgradnja ceste Velika-Jankovac, izgradnja hotela i bazena u Velikoj, rekonstrukcija ceste Bučje-Lovčić, projekt kuća “Graševine”, revitalizacija dvorca u Trenkovu, rekonstrukcija pruge Čaglin-Našice, rekonstrukciju državne ceste D38 kroz Požegu, revitalizacija skijaških staza  “Zvečevo”, “Jankovac” i “Nevoljaš”, sufinanciranje prijevoza studenata prema Osijeku, rekonstrukcija stadiona NK “Slavonije”, rekonstrukcija nogostupa u Jakšiću, sufinanciranje studentskog standarda na Veleučilištu i još puno toga. Velika većina tih prijedloga je prihvaćena i uvrštena u plan rada Požeško-slavonske županije ili je započeto s realizacijom.

-Zahvalio bi se stručnim službama, vijećnicima, te nositeljima županijske vlasti na korektnoj I profesionalnoj suradnji. U zalaganju I radu koji obavljam neću se nikada umoriti. Na kraju velika hvala svim sugrađanima koji su me izabrali i ukazali mi povjerenje da obavljam ovu časnu dužnost. Vjerujem da ih nisam iznevjerio – istakao je na kraju Bruno Horvat i uputio srdačne pozdrave.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88