„Vidra“ nakon desetak godina obnovila druženje svojih lovaca i njihovih supruga /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

ČAGLIN – Lovačko društvo „Vidra“ iz Čaglina upriličilo je u vlastitom lovačkom domu u selu Sapna svoju lovačku zabavu čime su obnovili nekadašnju tradiciju takvih priredbi u čaglinskom kraju prije desetak godina.

Među više od 60 lovaca i njihovih supruga posebni gosti bili su im zamjenik požeško-slavonskog župana za gospodarstvo Željko Jakopović i načelnik čaglinske općine Dalibor Bardač.

Tom prigodom dvojici članova društva Anti Bariću i Stjepanu Stevi Tušeku uručena su odlikovanja trećeg reda Hrvatskog lovačkog saveza. Sudionici su kušali poznate lovačke i domaće specijalitete.

Vrijedni organizatori na čelu s predsjednikom „Vidre“ Željkom Balenom priredili su i zanimljive igre za sudionike zabave tijekom kojih su pobjednicima dodijeljene vrijedne nagrade. Tako je posebno zanimljiv bio ples sa jajetom.

U natjecanju gađanja zračnom pučkom muškarci su pucali u pokretne mete vepra, a supruge u nepokretnu metu pri čemu su se bodovi supružnika zbrajali tako da je na kraju pobjednik bio bračni par Minarik.

Za dobro raspoloženje pobrinuo se tročlani svirački sastav iz Požege pod vodstvom Milenka Teodorovića Tede.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: