Vidovački nogometni klub u problemima: Zbog velikog broja osvojenih turnira i broja pehara moraju praviti nove police gdje će ih moći izložiti /FOTO/

Autor: DK

Nakon dokazanog rada i brojnih zavidnih rezultata malih nogometaša vidovačkog Dinama njihov trener Krunoslav Pranjić kroz kratak osvrt o svim dostignućima javno se zahvalio svima, posebice onima koji su za sve to zaslužni – oni koji su upućivali loptu u mreže protivničkih ekipa i time bilježili visoke pobjede, kako na različitim turnirima tako i na prvenstvenim utakmicama.

-Kako kažu da šlag dolazi na kraju, pa tako da se i ja javno zahvalim za cijelokupni opus ove sezone našoj djeci za sve što smo napravili. Djeco hvala vam. Zbog vas moramo praviti nove police u klubu, zbog velikog broja osvojenih turnira i velikog broja pehara koje ste dobili za sva mjesta na turnirima i nakraju što ste osvojili i županijsku ligu. Svaka vam čast na tome – ističe u svojoj zahvali trener Pranjić koji je predstavio svoju više nego uspješnu momčad – mlađe pionire.

-To je edna generacija koja je svojim zajedništvom, iznimnim zalaganjem na treninzima i svojim požrtvovanim pristupom u svakoj utakmici i velikim ponosom prema klubu u kojemu igraju zaista napravila velike rezultate ove sezone. Ovu ekipu respektiraju svi protivnici ne samo iz naše županije već iz svih djelova Hrvatske gdje igramo, ne samo po odličnoj igri i rezultatima već zbog kulture ponašanja prije početka utakmice, za vrijeme utakmice i nakon utakmice bez obzira na rezultat, a zbog toga sam kao njihov trener najsretniji – naglašava ponosni trener Krunoslav Pranjić dodajući da su sve postigli jer ima dobre igrače koji dolaze i rade dobro na treninzima.

-Sve to stoji, ali najviše zbog toga što smo klapa, ekipa, zato što u najtežim trenutcima stojimo jedni za druge, dajemo si potporu, što nakon svakog gola dolazimo svi čestitati, zato što smo prijatelji – nastavlja Pranjić dodajui kako je najbitnija riječ u ovoj sezoni i kada se budu sjećali protekle sezone da će uvijek znati da su bili i ostali prijatelji, igrači, trener, roditelji, klub.

-Zato bi na kraju svima čestitao na ovoj spektakularnoj sezoni, na pregršt lijepih igara, utakmica, turnira, osmjeha i sreća. Generacijo mlađih pionira hvala vam na svemu ove sezone, bili ste zaista najbolji u svemu i jako sam ponosan na vas. Ne zaboravite nikada da uvijek budete snažni, ponosni, nikada ne zaboravite svoje snove i uvijek držite glave podignute visoko gore jer jedino tako čovjek može vidjeti i dosegnuti zvijezde – zaključio je trener Pranjić.

[FGAL id=258589]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: