Vidovački nogometni klub pojačao trenerski kadar: Uključen je veći broj trenera za rad kako sa seniorima tako i mlađim kategorijama

Autor: DK

Dobri rezultati, ozbiljnost u radu, sudjelovanje u projektu povećanja brojnosti u svim kategorijama razlog su aktivacije većega broja trenera u Nogometnom klubu “DINAMO” Vdovoci-Dervišaga.

LIMAČI I LIMAČIČI (djeca rođena 2010. i mlađi) dobivaju novog trenera Mirka Cvetka. Radi se o profesoru kineziologije i aktivnom igraču, koji će uz rad s djecom sudjelovati u projektu koji će se provoditi u suradnji s Katoličkom gimnazijom. Uz učenje nogometnih znanja, trener Mirko Cvetko će također raditi s najmlađima i onima u univerzalnoj školi sporta, koja podrazumijeva i učenje bazičnih sportova, gimnastiku, atletiku, plivanje, penjanje. Cvetko će uz trenerski posao igrački pojačati seniorski pogon od kojeg se puno očekuje
.
POČETNICI (igrači rođeni 2008./2009. godine) također dobivaju novog trenera, profesora Mateja Pehardu, koji je prošle godine došao NK “Dinamo” i vodio najmlađi pogon. Trener Matej vodit će početnike koji se natječu u međužupanijskoj ligi Požega/Slavonski Brod, a također će biti koordinator projekta u kojemu sudjeluje NK “Dinamo”. Očekuje se da će Matejevo dugogodišnje iskustvo igranja nogometa u višim ligama pomoći unaprjeđenju nogometnih vještina mladih nogometaša.

MLAĐI PIONIRI ( igrači rođeni 2006./2007. godine) i STARIJI PIONIRI ( igrači rođeni 2003.-2005. godine). Oni ostaju s trenerom Krunoslavom Pranjićem, kojemu će u mlađim pionirima pomoći trener Matej Peharda, a u starijim Mirko Cvetko. Ove kategorije se natječu u županijskim ligama gdje drže odlično prvo i drugo mjesto na tablici. U ovim kategorijama bit će pojačan individualni rad s djecom, jer u svakom trenutku djeci će biti dostupna dva trenera.

JUNIORI dobivaju novog trenera. Marko Petrović od ove polusezone preuzima brigu o juniorima. Marko je također profesor kineziologije koji će uz aktivno treniranje i vođenje juniorske ekipe biti uz seniorsku ekipu, kako igrački tako i kao pripomoć treneru seniora Ivanu Mariću.

Mr. Ivica Čabraja biti će na usluzi svim trenerima u smislu pomoći u organizaciji treninga, utakmica, turnira. Ivica će biti veza između svih trenera i nadzirati sva zbivanja u svim kategorijama.

SENIORI su krenuli s pripremama uz novog trenera Ivana Marića. Trenera Marića nije potrebno posebno prezentirati jer svatko tko ima imalo znanja o nogometu poznat je trenerski opus Ivana Marića. Dugogodišnje iskustvo igranja nogometa, koje je kasnije prenosio kroz trenerski posao daje za pravo reći da je seniorska ekipa Dinama dobila pravo pojačanje.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: