Vidovački nogometni klub pojačao trenerski kadar: Uključen je veći broj trenera za rad kako sa seniorima tako i mlađim kategorijama

Dobri rezultati, ozbiljnost u radu, sudjelovanje u projektu povećanja brojnosti u svim kategorijama razlog su aktivacije većega broja trenera u Nogometnom klubu “DINAMO” Vdovoci-Dervišaga.

LIMAČI I LIMAČIČI (djeca rođena 2010. i mlađi) dobivaju novog trenera Mirka Cvetka. Radi se o profesoru kineziologije i aktivnom igraču, koji će uz rad s djecom sudjelovati u projektu koji će se provoditi u suradnji s Katoličkom gimnazijom. Uz učenje nogometnih znanja, trener Mirko Cvetko će također raditi s najmlađima i onima u univerzalnoj školi sporta, koja podrazumijeva i učenje bazičnih sportova, gimnastiku, atletiku, plivanje, penjanje. Cvetko će uz trenerski posao igrački pojačati seniorski pogon od kojeg se puno očekuje
.
POČETNICI (igrači rođeni 2008./2009. godine) također dobivaju novog trenera, profesora Mateja Pehardu, koji je prošle godine došao NK “Dinamo” i vodio najmlađi pogon. Trener Matej vodit će početnike koji se natječu u međužupanijskoj ligi Požega/Slavonski Brod, a također će biti koordinator projekta u kojemu sudjeluje NK “Dinamo”. Očekuje se da će Matejevo dugogodišnje iskustvo igranja nogometa u višim ligama pomoći unaprjeđenju nogometnih vještina mladih nogometaša.

MLAĐI PIONIRI ( igrači rođeni 2006./2007. godine) i STARIJI PIONIRI ( igrači rođeni 2003.-2005. godine). Oni ostaju s trenerom Krunoslavom Pranjićem, kojemu će u mlađim pionirima pomoći trener Matej Peharda, a u starijim Mirko Cvetko. Ove kategorije se natječu u županijskim ligama gdje drže odlično prvo i drugo mjesto na tablici. U ovim kategorijama bit će pojačan individualni rad s djecom, jer u svakom trenutku djeci će biti dostupna dva trenera.

JUNIORI dobivaju novog trenera. Marko Petrović od ove polusezone preuzima brigu o juniorima. Marko je također profesor kineziologije koji će uz aktivno treniranje i vođenje juniorske ekipe biti uz seniorsku ekipu, kako igrački tako i kao pripomoć treneru seniora Ivanu Mariću.

Mr. Ivica Čabraja biti će na usluzi svim trenerima u smislu pomoći u organizaciji treninga, utakmica, turnira. Ivica će biti veza između svih trenera i nadzirati sva zbivanja u svim kategorijama.

SENIORI su krenuli s pripremama uz novog trenera Ivana Marića. Trenera Marića nije potrebno posebno prezentirati jer svatko tko ima imalo znanja o nogometu poznat je trenerski opus Ivana Marića. Dugogodišnje iskustvo igranja nogometa, koje je kasnije prenosio kroz trenerski posao daje za pravo reći da je seniorska ekipa Dinama dobila pravo pojačanje.

0 Comment