Vidovačke nogometaše, od najlmađih do najstarijih i brojne prijatelje nogometa svojim dolaskom počastio Zlatko Dalić izbornik hrvatske nogometne reprezentacije /FOTO/

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić svojim je dolaskom počastio Vidovčane, njihove goste, male i one starije nogometaše te njihove roditelje.

Prigodom susreta sa Zlatkom Dalićem bila su vidljiva velika ushićenja osobito kod onih manjih, danas sutra možda i velikih nogometaša. Gotovo sa svim je nogometašima, svih uzrasta, koji su trenirali na zelenom travnjaku Zlatko Dalić popričao, rukovao se i posvetio im pažnju.

U pratnji domaćina, predsjednika Nogometnog kluba Dinamo, Tomislava Čabraje, Zlatko Dalić se susreo s roditeljima malih nogometaša, s njima se fotografirao, dijelio im autograme i zadržao u kraćem razgovoru.

Bila je prigoda i fotografirati se s veteranima nogometnog kluba Dinamo koji su također iskoristili priliku pozdraviti se s izbornikom i prozboriti riječ koju. Izbornika je došao pozdraviti i požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=257032]

0 Comment