Vidovačka Željeznička ulica pobjednik u pozetanju užeta (FOTO GALERIJA)

Autor: DK

VIDOVCI – Nogometni klub “Dinamo” Vidovci-Dervišaga već tradicionalno organizira zanimljivu manifestaciju u potezanju užeta, a ekipe budu iz vidovačkih ulica. Ove godine skupile su se ekipe iz četiri ulice, Željezničke, Svibanjske, Stjepana Radića i Milana Valkovića.

U odmjeravanju snaga najbolja je bila ekipa iz Željezničke ulice za kuju je nastupio Vlado Stanić sa svojim sinovima kojima se u ekipi pridružio Josip Bonić. Druga je bila Svibanjska ulica koju je predvodio Perica Oroz, treća Stjepana Radića predvođena Ivanom Papcem, a četvrta Milana Valkovića.

Nagrade za povlačenje užeta osigurali su tvrtka Alles, Ožujsko, Zvečevo d.d. i moto klub IDENPENDENT Čopor koji je uručio glavnu nagradu.

Nakon onih starijih i djeca su iskazala želju da odmjere snage što je također bilo zanimljivo pogledati brojnoj publici koja je došla bodriti svoje natjecatelje.

Odigran je noćni malonogometni turnir na kojem je ekipa “ATLETIC” u finalu pobijedila ekipu ” Prijatelji iz Tekića” rezultatom 3:2, treće mjesto osvojla je ekipa NK PARASAN koja je bila bolja u izvođenju penala od ekipe “Tomislav i prijatelji”.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: