Vetovački “sinovi graševine” odmjerili snage na prvoj europskoj prijateljskoj utakmici u Nizozemskoj

Autor: DK

Nakon nezaboravnog i iscrpljujućeg jesenskog dijela prvenstva, potpuno zasluženo ekipa Nogometnog kluba Graševina iz Vetova otputovala je u Nizozemsku – Amsterdam odmjeriti snage i umijeća na njihovoj prvoj europskoj prijateljskoj utakmici protiv DEVO ’58 .
Uz “borbu” na travnjaku Vetovčani su se s domaćinima uhvatiti u koštac i u trećem poluvremenu. Domaći igrači su veliki ljubitelji piva, a gosti vinske kapljice. Nihe poznato koji je konačni rezultat bio u okršaju Graševine i Heinekena ali je poznato tko je dominirao i ostvario bolji rezultat na travnjaku.

Devo ’58 – HNK Graševina 3:4

Pogotke za HNK Graševinu su postigli Branko Šaur, Mirko Soldo, Deni Pavić i Danijel Zekić.

Domaći su odmah na početku utakmice došli u vodstvo. Zbog ozljede iz igre izlazi Filip Jakobović i kako kroz šalu ili ne Vetovčani naglašavaju sve kreće njima na bolje – okrećeu rezultat u svoju korist pogocima Šaura i Solde. I domaći su okrenuli utakmicu na 3: 2 koji rezultat nije dugo ostao.

Na utakmici se zbio jedan jedinstven događaj. “Kuhar” Tihomir Ivčetić donosi “čarobne kolače” koji su najviše sjeli Paviću i Zekiću. Njih dvojica su pokazali svoje sposobnosti i stavili točku na “i”.

Skauti Ajaxa ostali su zapanjeni izvedbama sinova graševine, a lako je moguće da su i oni bili pod utjecajem pa nisu mogli bistro gledati…

Vetovčani se zshvaljuju dečkima iz Amsterdama što su ih lijepo ugostili i na odličnoj fer i korektnoj igri.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: