Vetovački Ivčetići proslavili nasljednika Tina rođenog u Švicarskoj /FOTO GALERIJA/

LUKAČ/VETOVO – Veliko obiteljsko slavlje imala je vetovačka obitelj Ivčetić u restoranu „Ribarska kuća“ u Lukaču, gdje se okupilo stotinjak rođaka, kumova i prijatelja.

Vetovac Tihomir Ivčetić, poznat iz mlađih dana kao fotoreporter „Večernjeg lista“ iz požeškog kraja, dobio je sina Tina, a supruga Svjetlana rodila ga je u Švicarskoj, gdje oni žive. Stjecajem okolnosti novopečeni tata Tiho bio je u zavičaju jer je nazočio svadbi svoga kuma ovdašnjeg vinara Denija Pavića i odabranice njegova srca Tene Vlašić protekle subote. Kada je došla sretna vijest iz Švicarske Tiho je odlučio to proslaviti sa svojima najbližima, te kumovima i prijateljima u rodnome kraju.

Uz roditelje najsretniji zbog prinove u obitelji bili su djed i baka Stjepan i Ružica Ivčetić, zatim stričevi malog Tina tj. Tihomirova braća Hrvoje i Tomislav, te strina,odnosno  snaha Ana Marija, ali i pradjed Marko Prkačin iz obližnjih Bešinaca.

Najavljeno je da će krsni kum malom Tinu biti Mato Karadža, a ovdje na fešti su bili i kumovi Ivčetićevih Branko i Vlasta Jakobović, koji su baš na dan ovoga slavlja također dobili prinovu u obitelji jer im  je kćerka Maja udana Vukušić podarila kćerkicu Milu. Oni su se veselili, te najavili sličnu feštu za rođenje unuke tako da Vetovčani i slijedećih dana neumorno slave. Kako je poznato prošlog četvrtka tamo je bila momačka večer, u subotu svadba, zatim slavlje Ivčetićevih, pa slijedi to isto kod Jakobovića.

Uz obilje domaćih specijaliteta i domaće kapljice na veselju je nastupio glazbeni duo klavijaturist Dražen Tadić iz Slav. Broda i pjevač Danijel Dragić iz Našica, tako da je veselje potrajalo do kasnih noćnih sati.

/Foto: D.Mirković /

0 Comment