Veterani „Dinama“ uveličali proslavu velikog jubileja (foto galerija)

Autor: Jelenko Topić

 

_MG_1827 (Small)PAVLOVCI – Čak 500 gledatelja okupilo se na prijateljskoj utakmici veterana zagrebačkog „Dinama“, među kojima su bila i neka legendarna imena „plavih“, protiv veterana „Mladosti“ u Pavlovcima kojom prigodom su Pavlovčani proslavili 40 godina djelovanja svog kluba.

Gosti su pobijedili sa 6:1, poluvrijeme 2:0, a sudili su Budaj, Brezicki i Stojanović. Strijelci su bili Strupar 3, te Marušić, Arnautović i Komljenović za goste, a Pero Vidović za Pavlovčane.

Načelnik općine Brestovac Zdravko Mandić, koja je bila pokrovitelj proslave, uručio je 40 dresova igračima mlađih uzrasnih kategorija „Mladosti“, a igrači prve postave tog kluba iz daleke 1975. godine primili su priznanja.

Prigodna svečanost sa druženjem  nastavljena je u Društvenom domu u Orljavcu gdje je minutom šutnje odana počast poginulim i preminulim igračima. Početkom Domovinskog rata igrači su se uključili u obranu domovine, a trojica su dali svoje živote, pa su njihovim obiteljima uručene zahvalnice, kao i sponzorima, zaslužnim pojedincima i pomagačima u organizaciji proslave.

Čestitke uz jubilej uputio je načelnik brestovačke općine Zdravko Mandić, predsjednik kluba Damir Rosipal zahvalio se igračima na doprinosu kroz natjecanja, a općinski vijećnik i organizator svečanosti Jozo Ilić zahvalio se Bojanu Petroviću, Branku Živkoviću iz Požege i načelniku Mandiću na doprinosu proslavi.

Proslavljeni vratar Fahrija Dautbegović zahvalio se na gostoprimstvu ispred veterana „Dinama“, a tijekom druženja nastupio je Danko Franić-Cocktail band iz Požege.

NK“Mladost“ osnovala je omladina Pavlovaca, potporu su dali svi mještani, a prva je utakmica odigrana16. kolovoza iste godine kada su pobijedili „Croatiju“ iz Mihaljevaca sa 3:1. Danas se natječu u Prvoj županijskoj ligi, a u sve uzrasne kategorije uključeno je oko 80 igrača.

/Foto: Marko Krstanović/

no images were found

Više iz kategorije