Velikom pobjedom u Kneževim Vinogradima Kutjevčani osigurali izravan ulazak u 3. HNL: U ’80. minuti Josip Budimir zapečatio pobjednički rezultat 2:1

Autor: DK

Više su se iz skromnosti pribojavali, iako su Kutjevčani bili u dubokom uvjerenju da će se kući iz gostiju vratiti s pobjedom. Upravo se tako i zbilo.

Kutjevčani su odigrali više nego dobru utakmicu u Kneževim Vinogradima gdje su upisali pobjedu 2:1 i tako se na zadnjem gostovanju u ovoj natjecateljskoj sezoni vratili u vinsku prijestolnicu uzdignutog čela s razmišljanjima i planovima kako će donositi pobjede i kao članovi 3. HNL.

Vratimo se malo utakmici u Kneževim Vinogradima gdje se dešavalo svega i svašta, od različitog nesportskog ponašanja domaćih igrača, njihovih nasrtaja, grubih startova što im nije pomoglo kako bi zadržali barem neriješen rezultat, a kamoli da upišu pobjedu.

Pogotkom Marina Majetića Kutjevčani su poveli u ’18. minuti 1:0 kojim je rezultatom završeno prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu, u ’51 minuti domaćini izjednačavaju rezultat pogotkom Sandrom Mrtana koji je rezultat bio dok se dobrano nije razljutio Josip Budimir.

Nije mogao Budimir prihvatiti neriješen rezultat pa je odlučio dati sve od sebe i zatresti protivničku mrežu u golu. Čekao je priliku i dočekao ju u ’80. minuti kada je pogotkom zaključio pobjedu rezultatom 2:1.

Za Kutjevčane je to velika gostujuća pobjeda kojom je osiguran izravan ulazak u 3. HNL. I tom utakmicom, kao i u onim prethodnim dokazali su zeleni da će se moći nositi s ekipama u višem rangu natjecanja, što neće trebati dugo čekati.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »