Velikom dizalicom podizane jedinice uređaja za grijanje i hlađenje na krovište Gradske knjižnice i čitaonice /FOTO/

Autor: DK

Uz dogradnju i kompletno uređenje Gradske knjižnice i čitaonice obavljaju se i drugi radovi na toj zgradi.

Mnogi su se vozači, ali i građani, pitali iz kojeg je razloga jučer bilo zabranjeno privremeno prometovanje kroz Ulicu Antuna Kanižlića u Požegi. Razlog je bio zbog dizanja na krovište zgrade Knjižnice uređaja za grijanje i hlađenje.

Uz pomoć velike dizalice na krovište zgrade podignuta su tri uređaja teška gotovo po tisuću kilograma. Ti će uređaji kao jedinstvena cjelina biti sustav za grijanje i hlađenje zgrade. Nakon postavljanja tih triju uređaja, na za to uređeni dio krovišta, na predjelu koji nije vidljiv s vanjske strane ulice, postavljati će se prema projektu potrebite instalacije u prostorije zgrade. Vrijednost sistema za grijanje i hlađenje koji su postavljeni veća je od milijun kuna.

Radove na sistemu grijanja i hlađenja izvodi Obrt MB instalacije vl. Marka Bjelobrka iz Požege koji se bavi i ovlašten je za te poslove. Uz poslove grijanja i hlađenja Obrt MB instalacije se bavi i ugradnjom klima uređaja, plinskih, vodovodnih i drugih instalacija.

Podizanje velikom dizalicom jedinica za grijanje i hlađenje na krovište zgrade Gradske knjižnice i čitaonice  privukla je pozornost brojnih građana koji su sve to bzdnim okom pratili.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=259641]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: