Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Velike količine vode koje se prelijevaju preko nogostupa "ukrašavaju" grad

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Leon Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Velike količine vode koje se prelijevaju preko nogostupa Požega.eu | Velike količine vode koje se prelijevaju preko nogostupa

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Leon Tomić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Velike količine kiše koje su pale u proteklim danima stvaraju probleme građanima koji se svakodnevno bore s lokvama na i pokraj nogostupa.

Od subote kasno jesenska kiša natapa naš grad, a vrijeme se tek danas polako smiruje, a bilo je još povremenih slabih oborina. To najbolje možemo vidjeti po lokvama koje se nalaze kraj nogostupa u veoma frekventnom dijelu Osječke ulice koje stvaraju dojam da se uopće ne nalazimo u gradu.

Zemlja je puna vode i ne može upijati novu količinu oborina. U proteklih pet dana u Požegi je palo oko 40 mm kiše po četvornom metru. Osim toga rijeka Orljava također je do jutros neprestano rasla ali onda je došlo do stagnacije i sada polako opada.

Odgovorne službe trebale bi u žurnom postupku nešto poduzeti, ne samo na toj lokaciji, kako bi se stanje donekle normaliziralo jer loše vrijeme i pad većih oborina tek su pred nama.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.