Velika pobjeda košarkaša Požege

Autor: David M.T.

DSC_0094 (Small)POŽEGA – U utakmici 22. Kola A2 košarkaške lige – istok Košarkaški klub ostvario je uvjerljivu pobjedu nad Košarkaškim klubom Olimp Inspekt rezultatom 116:79.

Požežani su ostvarili uvjerljivu pobjedu nad slabašnom ekipom iz Tenja koja je na gostovanje stigla sa samo 7 raspoloživih igrača.

Od samoga početka utakmice igrači Požege držali su igru u svojim rukama, nedopuštajući protivnicima da se približi na razliku koja bi zaprijetila krajnjem rezultatu utakmice.

Na utakmici se moglo vidjeti niz spektakularnih poteza od kojih možemo izdvojiti fantastičan potez Domagoja Norca kada je u trku dvojci igrača zaredom loptu progurao kroz noge. Također, igrači Požege nekoliko puta su snažno zakucali loptu u obruč što je rezultiralo gromoglasnim aplauzom publike.

Tijekom posljednje četvrtine trener-igrač Olimpa napravio je niz nesportskih poteza. Nakon jedne odluke sudca, gostujući trener-igrač je opsovao pa u prepirci sa sudcem prvo zaradio tehničku pogrešku te onda i isključenje s utakmice. Uz njega su tri igrača Olimpa morala ranije napustiti utakmicu zbog pet osobnih prekršaja.

Požeška ekipa ovime je završila svoju drugu sezonu u A2 ligi puno uspiješnije nego prošle godine.

no images were found

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »