Velički umirovljenici posjetili vršnjake u tamošnjem Domu za stare osobe /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

VELIKA – Dvadesetak članova Matice umirovljenika općine Velika posjetilo je korisnike Doma za stare osobe u Velikoj gdje ih je pozdravila zamjenica ravnateljice Marija Petrović, a ispred gostiju obratio se predsjednik Matice umirovljenika Konrad Katić poželivši im ugodne nadolazeće blagdane, te je čestitao Božić i poželio uspješnu Novu godinu, kao i puno zdravlja i dug život.

Umirovljenici su im donijeli poklone i to košare s izmiješanim voćem tj. jabukama, narančama i bananama, a darivali su ih malim gipsanim anđelima kao uspomenu na ovaj susret.

Velički umirovljenici, odnosno njihova mala glumačka družina izveli su predstavu „Doktore pomozi“, te poslije toga glazbena skupina i mješovita pjevačka grupa „Ledena berba“ odsvirali i otpjevali nekoliko svojih pjesama sa svoga prvog objavljenog albuma.

Oni su im nadalje svirali i pjevali niz poznatih narodnih i zabavnih pjesama, a korisnici su plesali i uključili se u pjevanje svojim glasovima. Tako će im ovaj susret sa druženjem ostati dugo u sjećanju zbog opuštene atmosfere i veselih pjesama.

Na kraju su domaćini svoje goste počastili pićem, kavom i kolačima.

Komentiraj: