Velički umirovljenici posjetili djecu s posebnim potrebama /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA/VELIKA – Želeći uljepšati predstojeće blagdane djeci s posebnim potrebama Udruge „MI“ u Požegi posjetili su ih članovi Matice umirovljenika općine Velika i Službe dnevnog boravka za starije osobe te općine.

U prostorijama Udruge „MI“ u Požegi mališane i goste pozdravili su Konrad Katić, predsjednik Matice umirovljenika Velike, zatim Kata Čevapović, tajnica Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „MI“ i Ruža Šipura, predstavnica Službe dnevnog boravka za stare osobe Velike.

Veličani su mališanima čitali stihove iz zbirki pjesama tamošnjih pjesnikinja Danice Rončević(koja je čitala vlastite pjesme) i Marije Iličić, te su članovi dramske skupine Matice umirovljenika izveli kratku dramsku predstavu pod nazivom „Doktore joj pomozi“ što su djeca s poteškoćama u razvoju njih tridesetak izuzetno dobro prihvatili. Mališani su otpjevali pjesmu „Zvončići“ u čast svojih gostiju, a Veličani su zajedno sa njima otpjevali nekoliko veselih pjesama uz pratnju Konrada Katića na harmonici.

Druženje je okončano pjesmom i zajedničkim kolom, a Veličani su za ovu predblagdansku prigodu počastili ovdašnju djecu slatkišima koje su im donijeli.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.