Velički umirovljenici dobili prostor koji se uređuje i oprema za njihove aktivnosti

Autor: Jelenko Topić

Nastupom vlastite glumačke družine, te mješovitog pjevačkog zbora i svirača „Ledena berba“ započela je godišnja skupština Matice umirovljenika općine Velika. Glumci su izveli zanimljiv igrokaz „Opća opasnost“ kojega je napisala njihova članica Marija Iličić, dok su pjevači i glazbenici izveli nekoliko pjesama sa svoja tri albuma na kojima su vlastite skladbe.

-Dobili smo prostor od općine Velika koji se uređuje i oprema što će nam ubuduće olakšati rad, a stalno aktivno djeluju naše glumačka, sportska i pjevačka sekcija – kazala je u izvješću o radu tajnica ove matice Ljubica Horvat i dodala  da imaju 270 članova, te bilježe nastupe pjevača i svirača u veličkom Domu za stare i nemoćne osobe.

Iz izvješća je vidljivo da su dobro poslovali unatoč skromnim sredstvima što je predsjednik ove matice Konrad Katić obrazložio podatkom daje ovo čelništvo u trenutku izbora imalo minimalna sredstva za rad..

Zamjenik načelnika općine Velika Ivo Potočanac pozdravio je rad skupštine i zahvalio na brojnim aktivnostima umirovljenika, te govorio o sadašnjim ulaganjima u tom kraju.

-Ova udruga je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih u našoj županiji što je za pohvalu – kazao je u pozdravnoj riječi Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Nakon zajedničkog objeda potrajalo je druženje umirovljenika uz glazbu i ples.

[FAG id=276599]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88