Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Velički nogometaši mlađih kategorija i škole nogometa postigli zavidne rezultate

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Velički nogometaši mlađih kategorija i škole nogometa postigli zavidne rezultate Požega.eu | Velički nogometaši mlađih kategorija i škole nogometa postigli zavidne rezultate

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED





VELIKA - Odgovoran i predan rad trenera i sportskih djelatnika u tekućoj sezoni, na kraju jesenskog dijela prvenstva rezultat je zavidnih uspjeha mladih nogometaša iz velike, polaznika Škole nogometa i mlađih kategorija početnika, mlađih pionira, starijih pionira i juniora.

Veličani inače imaju pet ekipa u četiri kategorije ostvarilo je sljedeće rezultate čime se ne mogu podičiti svi klubovi. Početnici su u Županijskoj nogometnoj ligi zauzeli 4. mjesto Mlađi pioniri – u natjecanju gdje su dvije ekipe imaju ekipu Papuk 1 u kojoj su djevojčice, koja je kao takva jedina u Požeško-slavonskoj županiji, one su na 9. mjestu a ekipa Papuk 2 u kategoriji mlađih pionira jesenski su prvaci svoje lige. I stariji pioniri upisali su se kao jesenski prvaci dok su juniori u svojoj skupini 4., polufinalisti Županijskog kupa.

Trener početnicima i pionirima je Valentim Raguž, a mlađe pionire Papuk 1 i 2 trenira Ante Bulat. Trener juniora je Ivica Banović. U svakom slučaju trenerima treba zahvaliti za njihovu požrtvovnost i strpljivost u radu jer bez toga ne bi bilo zavidnih rezultata.

Inače, zahvaljujući treneru Anti Bulatu, Veličani su se usko povezali s NK Osijekom gdje djeca idu kod njih odigravat utakmice. Stvorena je mogućnost i da mogu ići gledati prvoligaške utakmice. Nadarene veličke nogometaše budnim okom prate na osječkim terenima njihovi sportski djelatnici, a onaj mali nogometaš koji "zapne za oko" ima mogućnsot biti u njihovom pogonu i s njima trenirati uz suglasnost roditelja.

Za natjecanje u kupu Veličani su prijavili i ekipu KADETA koja je osvojila županijski kup Požeško-slavonske županije te prošla pretkolo KUPA RH pobijedivši HYPO LIMAČ iz Osijeka rezultatom 3:0. U šesnaestini finala kupa Veličani će biti domaćini prvoligašima iz Koprivnice – Slaven Belupu u srijedu, 15. studenog u 14 sati na Sportsko rekreacijskom centru Velika.

Foto: Fb A.B.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo