Velički nogometaši mlađih kategorija i škole nogometa postigli zavidne rezultate

Autor: D.K.

VELIKA – Odgovoran i predan rad trenera i sportskih djelatnika u tekućoj sezoni, na kraju jesenskog dijela prvenstva rezultat je zavidnih uspjeha mladih nogometaša iz velike, polaznika Škole nogometa i mlađih kategorija početnika, mlađih pionira, starijih pionira i juniora.

Veličani inače imaju pet ekipa u četiri kategorije ostvarilo je sljedeće rezultate čime se ne mogu podičiti svi klubovi. Početnici su u Županijskoj nogometnoj ligi zauzeli 4. mjesto Mlađi pioniri – u natjecanju gdje su dvije ekipe imaju ekipu Papuk 1 u kojoj su djevojčice, koja je kao takva jedina u Požeško-slavonskoj županiji, one su na 9. mjestu a ekipa Papuk 2 u kategoriji mlađih pionira jesenski su prvaci svoje lige. I stariji pioniri upisali su se kao jesenski prvaci dok su juniori u svojoj skupini 4., polufinalisti Županijskog kupa.

Trener početnicima i pionirima je Valentim Raguž, a mlađe pionire Papuk 1 i 2 trenira Ante Bulat. Trener juniora je Ivica Banović. U svakom slučaju trenerima treba zahvaliti za njihovu požrtvovnost i strpljivost u radu jer bez toga ne bi bilo zavidnih rezultata.

Inače, zahvaljujući treneru Anti Bulatu, Veličani su se usko povezali s NK Osijekom gdje djeca idu kod njih odigravat utakmice. Stvorena je mogućnost i da mogu ići gledati prvoligaške utakmice. Nadarene veličke nogometaše budnim okom prate na osječkim terenima njihovi sportski djelatnici, a onaj mali nogometaš koji “zapne za oko” ima mogućnsot biti u njihovom pogonu i s njima trenirati uz suglasnost roditelja.

Za natjecanje u kupu Veličani su prijavili i ekipu KADETA koja je osvojila županijski kup Požeško-slavonske županije te prošla pretkolo KUPA RH pobijedivši HYPO LIMAČ iz Osijeka rezultatom 3:0. U šesnaestini finala kupa Veličani će biti domaćini prvoligašima iz Koprivnice – Slaven Belupu u srijedu, 15. studenog u 14 sati na Sportsko rekreacijskom centru Velika.

Foto: Fb A.B.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek