Večeras u Požegi na Trgu sv. Trojstva “Ivanjski krijes”

Autor: DK

POŽEGA – U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege i ove je godine za sve prijatelje i sugrađane organiziran “Ivanjski krijes”. Program počinje večeras, 21.lipnja uz bogati program od 19:00 sati.

Na već tradicionalnoj manifestaciji počinje se dodjelom nagrada najboljim razredima “Županijske školske lige”, i raznim natjecanjima uz što je upriličena i proslava završetka školske godine za sve učenike u organizaciji Gradskog muzeja Požega.

U 22:00 sata građane očekuje koncert Igora Delača, ex. vokal grupe Prva liga koji će svojim hitovima zabavljati građane do kasno u noć. Program će biti dodatno obogaćen spektakularnim vatrometom koji će označiti početak zabavnog programa

Od ove godine pored tradicionalnih aktivnosti, odabira Velikog Grgura i paljenja Ivanjskog krijesa, građane očekuje i svečanost 1. Lampionade, puštanja lampiona želja koje će besplatno dijeliti svojim sugrađanima Turistička zajednica Grada Požega. Na taj će se način obilježiti početak ljeta i novih događanja Gradu Požegi. Osim navedenog, novost je i Sajam antikviteta koji će se odvijati ispred Gradske kuće od 17 do 22 sata.

Raznovrsni program zavrjeđuje pažnju svih građana koji se pozivaju da uveličaju tradicionalnu manifestaciju.

Komentiraj: