VEČERAS U POŽEŠKOJ PJEŠAČKOJ ZONI ZANIMLJIV GLAZBENI DOGAĐAJ: Mladi požeški glazbenici pjevaju i sviraju pjesme u znak sjećanja na Olivera Dragojevića

Autor: D.K.

POŽEGA – Želeći odati počast i priznanje Oliveru Dragojeviću za dugogodišnji umjetnički rad i doprinos hrvatskoj zabavnoj glazbi, mlade požeške glazbene snage priređuju svojevrsno podsjećanje na njegovo djelo koncertom „Sjećanje na Olivera“.

Taj zanimljiv glazbeni događaj održat će se večeras, 7. kolovoza, kod trgovačkog centra u gradskoj pješačkoj zoni. razglas će biti postavljen na prostoru između terasa ugostiteljskih objekata Platinum, Saloon i Capitol. Od 20.30 sati pa sve do 23 sata svirat će i pjevati najpoznatije Oliverove pjesme.

Tu će nastupiti Dado i prijatelji uz glazbena pojačanja požeških rokera na gitarama, klavijaturama i drugim instrumentima. Bit će to najbolje podsjećanje na dugogodišnje glazbeno stvaralaštvo nezaboravnog pjevača osebujnog glasa.

Ulaz na koncert se ne naplaćuje, a očekuje se dobra posjeta ljubitelja Oliverovih pjesama od kojih su mnoge postale hitovi za sva vremena.

Foto: Arhiva, dnevnik.hr

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: