Večeras od 19.15 reportaža u Dnevniku Nove TV iz Pleternice i s Ranča Čondić Kadanovci……

Autor: DK

Vrijedna novinarsko-snimateljska ekipA Nove TV provela je gotovo cijeli jučerašnji dan u Pleternici i njenoj bližoj okolici kako bi snimila što ljepše kadrove i razgovarala s građanima i tamošnjim zaposlenicima PLINK-a o različitim temama.

blank

Kratko je iz prikrajka pratila što se sve zbiva pleternička gradonačelnica Antonija Jozić koja se nije moga s gostima dugo zadržat zbog obveza i već dogovorenih sastanaka u njenoj “budućoj” instituciji, Požeško-slavonskoj županiji kojoj će biti na čelu za nešto manje od dva mjeseca.

-Saznala da Nova TV dolazi danas u Pleternicu snimati prilog za svoj dnevnik. Kao što su najavili mojim kolegicama u Poduzetničkom centru radi se pozitivnoj priči iz Slavonije s posebnim naglaskom na Trg i Muzej bećarca, interpretacijski centar Terra Panonica, naš poduzetnički centar, kao i Ranč Čondić te Vinariju Markota. Vjerujem da će se u prilogu naći i naše Svetište koje godišnje pohodi preko 100.000 hodočasnika. Prilog će biti emitiran u subotu u Dnevniku Nove TV u 19:15 sati. Glas o Pleternici se daleko čuje, hvala ekipi Nove TV! – kratko je prokomentirala dolazak snimateljske ekipe Antonija Jozić “još uvijek” gradonačelnica grada Pleternice.

blank
blank

Komentiraj: