Večer ruža, ljubavi, vina i uvijek čudesnih priča u Gradskoj knjižnici Pleternica (FOTO)

Autor: DK

PLETERNICA – Sinoć je u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pleternica upriličena prekrasna predvalentinovska večer, “Večer ruža, ljubavi, vina i uvijek čudesnih priča” autora Vladimira Štibrića i njegovih gostiju.  Na zanimljivoj kulturno-zabavnoj večeri kao gosti nastupili su, Tamburaški sastav Osnovne škole iz Nove Kapele i “Golubice” iz Batrine. Kao pojedinci nastupili su, Marinko Markota koji je progovorio o filozofiji vina i ljubavi, Stjepan Japarić koji je izveo dvije pjseme, Ivan Abibović te Kristina i Ivan Čupić koji su izveli scenski prikaz “Intervju”.

Za prekrasnu manifestaciju i kao takvog prvog obilježavanja Valentinova zasluga se pripisuje Vladimiru Štibriću, poznatom kulturnom djelatniku i turističkom vodiću ali svakako i Franji Novaku ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Pleternica.

Franjo Novak, ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Pleternica

Među uzvanicima bili su i predatvnici Gradske knjižnice i čitaonice iz Požege na čelu s ravnateljicom Aleksandrom Pavlović.

Na početku sve nazočne pozdravio je uvijek vedar i raspoložen ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Pleternica Franjo Novak koji se zahvalio svima na dolasku, a posebice sponzorima, Mljekari BIZ i njenom vlasniku Boži Bošnjaku te Vinariji Markota.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: