Večer ruža, ljubavi, vina i uvijek čudesnih priča u Gradskoj knjižnici Pleternica (FOTO)

Autor: D.K.

PLETERNICA – Sinoć je u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pleternica upriličena prekrasna predvalentinovska večer, “Večer ruža, ljubavi, vina i uvijek čudesnih priča” autora Vladimira Štibrića i njegovih gostiju.  Na zanimljivoj kulturno-zabavnoj večeri kao gosti nastupili su, Tamburaški sastav Osnovne škole iz Nove Kapele i “Golubice” iz Batrine. Kao pojedinci nastupili su, Marinko Markota koji je progovorio o filozofiji vina i ljubavi, Stjepan Japarić koji je izveo dvije pjseme, Ivan Abibović te Kristina i Ivan Čupić koji su izveli scenski prikaz “Intervju”.

Za prekrasnu manifestaciju i kao takvog prvog obilježavanja Valentinova zasluga se pripisuje Vladimiru Štibriću, poznatom kulturnom djelatniku i turističkom vodiću ali svakako i Franji Novaku ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Pleternica.

Franjo Novak, ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Pleternica

Među uzvanicima bili su i predatvnici Gradske knjižnice i čitaonice iz Požege na čelu s ravnateljicom Aleksandrom Pavlović.

Na početku sve nazočne pozdravio je uvijek vedar i raspoložen ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Pleternica Franjo Novak koji se zahvalio svima na dolasku, a posebice sponzorima, Mljekari BIZ i njenom vlasniku Boži Bošnjaku te Vinariji Markota.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot