Već kao osnovnoškolci znanjem i vještinama predstavljaju svoj grad u najljepšem svjetlu (FOTO)

Autor: DK

POŽEGA – Jučer je gradonačelnik Vedran Neferović u Gradskoj vijećnici primio požeške osnovnoškolce koji su bili sudionici na državnim natjecanjima u školskoj godini 2015./2016., a koji su postigli zavidne i prestižne rezultate. Njih pedeset i dvoje natjecali su se u raznim predmetima i sportskim disciplinama i svojom upornošću postigli ono najbolje, a to su hvalevrijedna priznanja, medalje i pehare što je za njih samo poticaj da u narednim natjecanjima budu još bolji.

-Kada netko iz grada kao što je naš ode na državno natjecanje u bilo čemu, to je već prekrasan uspjeh. Od srca vam svima čestitam i nadam se da ćete i dalje u svojim predmetima ili sportovima biti uporni te se nastaviti dalje usavršavati, učiti i vježbati. Samo trebate biti uporni. Svima vama iskazujem zahvalnost za sve što ste napravili za grad Požegu, za prezentaciju. Do godine moramo napraviti bar majice kada dođete negdje na natjecanje da se odmah vidi kako dolazite iz Požege – rekao je gradonačelnik Neferović koji im je čestitao na njihovim dostignućima.

Svaki učenik je kao simboličan dar od gradonačelnika na poklon dobio čokoladu i ulaznicu za cirkus „Safari“ koji do kraja tjedna gostuje u Požegi.

/Foto: D.Mirković /

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: