Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vatrogasna priznanja primila četiri nekadašnja tajnika i sadašnji voditelji ekipa /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Vatrogasna priznanja primila četiri nekadašnja tajnika i sadašnji voditelji ekipa /FOTO/ Požega.eu | Vatrogasna priznanja primila četiri nekadašnja tajnika i sadašnji voditelji ekipa /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



GRABARJE – Po 76. puta Dobrovoljno vatrogasno društvo Grabarje sa 188 članova od čega 105 redovnih i 24 operativna,održalo je izvještajnu godišnju skupštinu na kojoj su što je prava rijetkost uživo otpjevane državna i vatrogasna himna u izvođenju muške pjevačke skupine „Grabarčani“.



-Ponosan sam na vaše rezultate, dobro koristite sredstva, pripremate mlade koji će vas naslijediti, uvijek ste prvi na braniku spašavanja života i imovine, te brinete za zajednicu u kojoj živite -istakao je skupštinarima požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. Rad skupa je pozdravio i Josip Ašenbrener, predstavnik vatrogasnih zajednica županije i Požeštine.



-Zadali ste velike ciljeve, mi se trudimo pratiti vaše aktivnosti, a našli smo rješenje za nabavku vozila- kazao je dogradonačelnik Kutjeva Ivica Malnar, a na skupu je bio i predsjednik Gradskog vijeća Ivica Ribičić.



Tajnik DVD Grabarje Bruno Petrović podnio je izvješće o radu ističući formiranje muških i ženskih ekipa mladeži, nastup na vježbama i natjecanjima,radne akcije na čišćenju vodocrpilišta, te plasman ženske mladeži na državno natjecanje, a predsjednik društva Branko Vido najavio je kupovinu opreme i odjeće, uređenje spremišta i nabavu vozila za prijevoz osoba. Inače ekipe ovog DVD od daleke 1993. godine redovito idu na državna natjecanja.

Vatrogasna priznanja za dugogodišnji rad primila su četiri živuća tajnika ovog društva: Ivan Abibović, Drago Kalafadžić, Vinko Murar i Branko Rezo, te statue malog vatrogasaca voditelji ekipa: Kruno Petrović, Željko Buturac, Krešimir Šarić i Mato Ergović.

/Foto: D. Mirković/  

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo