Vatrogasna priznanja primila četiri nekadašnja tajnika i sadašnji voditelji ekipa /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

GRABARJE – Po 76. puta Dobrovoljno vatrogasno društvo Grabarje sa 188 članova od čega 105 redovnih i 24 operativna,održalo je izvještajnu godišnju skupštinu na kojoj su što je prava rijetkost uživo otpjevane državna i vatrogasna himna u izvođenju muške pjevačke skupine „Grabarčani“.

-Ponosan sam na vaše rezultate, dobro koristite sredstva, pripremate mlade koji će vas naslijediti, uvijek ste prvi na braniku spašavanja života i imovine, te brinete za zajednicu u kojoj živite -istakao je skupštinarima požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. Rad skupa je pozdravio i Josip Ašenbrener, predstavnik vatrogasnih zajednica županije i Požeštine.

-Zadali ste velike ciljeve, mi se trudimo pratiti vaše aktivnosti, a našli smo rješenje za nabavku vozila- kazao je dogradonačelnik Kutjeva Ivica Malnar, a na skupu je bio i predsjednik Gradskog vijeća Ivica Ribičić.

Tajnik DVD Grabarje Bruno Petrović podnio je izvješće o radu ističući formiranje muških i ženskih ekipa mladeži, nastup na vježbama i natjecanjima,radne akcije na čišćenju vodocrpilišta, te plasman ženske mladeži na državno natjecanje, a predsjednik društva Branko Vido najavio je kupovinu opreme i odjeće, uređenje spremišta i nabavu vozila za prijevoz osoba. Inače ekipe ovog DVD od daleke 1993. godine redovito idu na državna natjecanja.

Vatrogasna priznanja za dugogodišnji rad primila su četiri živuća tajnika ovog društva: Ivan Abibović, Drago Kalafadžić, Vinko Murar i Branko Rezo, te statue malog vatrogasaca voditelji ekipa: Kruno Petrović, Željko Buturac, Krešimir Šarić i Mato Ergović.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88