Vatrogasci upozoravaju, građani se oglušuju!

Autor: DK

Iako se gotovo svakodnevno upućuju apeli i poziva na oprez s vatrom na otvorenom ali i zatvorenom prostoru građani se na to oglušuju. Kao da ne žele čuti, a kad dođe do neželjenih posljedica onda je kasno.

Evo nekoliko primjera iz izvješća Policijske uprave požeško-slavonske:

U utorak 2. srpnja 2019., oko 11.10 sati, nedaleko mjesta Kaptol, na neutvrđeni način je došlo je do požara na otvorenom prostoru – divljoj deponiji smeća prilikom čega je gorjelo odbačeno smeće. Požar je ugašen oko 11.35 sati, kada je utvrđeno da je opožaren prostor od oko 50 kvadratnih metara.

Istoga dana, oko 21 sat, nedaleko mjesta Nurkovac, također je na neutvrđeni način je došlo je do požara na otvorenom prostoru – divljoj deponiji smeća prilikom čega je gorjelo odbačeno smeće. Požar je ugašen oko 22.10 sati.

A oko 19.45 sati, u obiteljskoj kući u Ulici Julija Kempfa u Kutjevu, koja je u vlasništvu 40-godišnjaka, došlo je do požara na električnoj pećnici, koji se proširio na ostali namještaj. Požar je ugašen oko 20.30 sati kada je utvrđeno da je opožaren dio pokućstva i namještaja.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: