Vatrogasci okosnica društvenog života, a daju doprinos sigurnosti

Autor: Jelenko Topić

GRABARJE – Na redovnoj 74. izvještajnoj godišnjoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Grabarje, koje ima  124 redovna člana, prihvaćena su izvješća o radu, te donijeti planovi za ovu i slijedeću godinu. Angela Rezo pročitala je izvješće o radu koje je pripremio tajnik Branko Rezo, a u njemu se ističe sudjelovanje mladeži na gradskom i županijskom natjecanju gdje su se dvije ekipe plasirale na državno natjecanje u Puli, zatim su radili na uređenju društvenog doma i spremišta, čistili i uređivali bazen za vodu, te donacijom dobili vozilo iz Tirola, a kompletirali su osobnu opremu za dio operativnih članova koju su oni sami dijelom platili.

Branko Vido, predsjednik DVD-a Grabarje

-Nabavit ćemo opremu za vozilo i dio oslobne opreme za članstvo, te legalizirati dom i spremište gdje namjeravamo uvesti vodu iz javnog vodovoda – kazao je o programu rada za slijedeće razdoblje predsjednik DVD Grabarje Branko Vido nakon što je Davor Baričević podnio financijsko izvješće.

Ivica Malnar, zamjenik gradonačelnika Kutjeva

Čestitke na dobrom radu vatrogasaca ovog složnog sela uputili su zamjenik gradonačelnika Kutjeva Ivica Malnar, predsjednica Gradskog vijeća Josipa Miličević, zatim predsjednik Vatrogasne zajednice Požeško-slavonske županije Željko Petrović, predsjednik VZ Požeštine Zvonko Jurić, te predsjednik Vatrogasnog centra Kutjevo Josip Ašenbrener, kao i predstasvnici drugih vatrogasnih društava i grabaračkih udruga. Predstavnik malonogometnog kluba darivao je DVD-u Grabarje agregat za proizvodnju struje neophodan za njihove intervencije, a dodijeljena su priznanja pripadnicima mladeži kao i zahvalnice za potporu ovom društvo koje su dobili grad Kutjevo i gradonačelnik Josip Budimir, te VZ Požeško-slavonske županije i njen čelnik Petrović.

Mišljenje je svih da DVD Grabarje dobro radi, pogotovo sa mladima, te da je nositelj sveukupnog društvenog života u selu i da doprinosi sigurnosti ljudi i njihove imovine.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: