Vatrogasci Jaguplija u godini dana jednom intervenirali i to nakon poplava uklanjajući stabla

Autor: Jelenko Topić

-Uz dvije vježbe i četiri radne akcije na kojima  je sudjelovalo  od 12 do 20 vatrogasaca imali smo jednu intervenciju i to nakon poplava kada smo uklanjali stabla – kazao je u izvješću o radu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jaguplije u prošloj godini na 67. godišnjoj skupštini tog društva njegov zapovjednik Valentin Matić. Dodao je da su započeli izgradnju dječjeg igrališta,, uređenje okoliša doma, te gradnju pratećih sadržaja.

Predsjednik DVD Jaguplije Domagoj Stojaković ističe da društvo ima 54 člana od kojih je deset operativnih. Tajnik društva Mario Koščić iznio je plan rada kojim se predviđa nabava i zamjena potrebne opreme, održavanje doma i vozila, preventivni rad, te završetak gradnje igrališta.

-Nabavljeno je navalno vozilo za vaš rad, općina je osigurala sredstva, obnovljen je dom, a i nadalje ćemo podržavati vaše aktivnosti – istakao je pohvaljujući rad društva načelnik brestovačke općine Zdravko Mandić uz kojega je bio i predsjednik Općinskog vijeća Brestovac Tomo  Vrhovac.

-Kupovinom vozila preuzeli ste odgovornost, a to je poticaj za vaš daljnji rad – kazao je u ovoj prigodi županijski vatrogasni zapovjednik Josip Ugrin dodajući da uz redovne aktivnosti ove godine slijede općinska i županijska natjecanja.

Izvješća i planovi su jednoglasno prihvaćeni, a tijekom druženja nakon skupa nastupio je glazbeni sastav „Nehajski bećari“ pod vodstvom Ivana Biondića.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: