Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
VATROGASTVO POD PAPUKOM

Vatrogasci Golog Brda ponose se svojom mladeži i njihovim rezultatima na natjecanjima

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. Mirković

-Pohvala vašem radu sa mladeži, a Općina Kaptol će i nadalje podržavati aktivnosti društva – istakao je pozdravljajući rad 48. godišnje skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Golo Brdo Dario Lončarević, predsjednik Općinskog vijeća Kaptol, te dodao da se zajedničkim radom mogu ostvariti svi ciljevi. Najavio je sredstvima općinskog proračuna ove godine građevinske radove na tamošnjem Vatrogasnom domu.


-Na pravom ste putu jer rad s mladima s kojima postižete dobre rezultate osigurava opstanak društva i vatrogastva u ovom kraju unatoč sadašnjem raseljavanju – istakao je županijski  vatrogasni zapovjednik Marko Ašenbrener. Potvrda tomu su i riječi Tomislava Golića, predsjednika kaptolačkog Vatrogasnog centra da je suradnja dobra, te da mladež DVD Golo Brdo postiže izvrsne rezultate na brojnim natjecanjima.


Predsjednik DVD Golo Brdo Kristijan Tomić zahvalio je općini Kaptol na stalnoj potpori, te mještanima na pomoći vatrogascima, kao i na uređenju seoske kapele.


-Kroz prošlu godinu imali smo dvije tehničke intervencije na pumpanju  vode iz podruma i saniranju štete na jednom objektu, a uključili smo se i u potragu za nestalom osobom – kazao je u izvješću o radu za 2023. godinu tajnik Društva  Goran Tomić i dodao da imaju 18 operativnih i 44 izvršujuća člana, a uključeni su u sva događanja kaptolačkog kraja.


Izvješća su prihvaćena i donijet program rada koji obuhvaća nastavak preventivnih aktivnosti protiv požara, obnovu vatrogasne cisterne i kupovinu radnih odora i čizama.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo