Vallis aurea boljim izvođenjem penala osvojila turnir (foto)

Autor: Požega.EU

DSC_7401POŽEGA – Finalni susret 25. božićnog malonogometnog turnira “Požega 2015.” između Vallis aure i  Caffe bar Rubikona iz Nove Gradiške obilovao je uzbuđenjima. Vrlo čvrsta i uigrana gradišćanska ekipa, inače pobjednik prošlogodišnjeg požeškog turnira, nije uspjela očuvati vodstvo od 2:0. Mario Mjastorović u 35. minuti uspio je smanjinti na 2:1, da bi u minutu prije kraja Josip Jakovljević postigao izjednačenje 2:2 i izborio izvođenje penala.

Da nije ponio epitet najboljeg vratara turnira, Ivan Petković pokazao je i u obrani prvog penala. Dalje je išlo sve lakše i Vallis aurea je pobjednik. Kapiten Petar Živković nije krio zadovoljstvo pobjedom svojih suigrača kao i oko 800 gledatelja u Sportskoj dvorani Grabrik.

Osim pehara, pobjednici su dobili novčane nagrade. Vallis aurei pripalo je 20 tisuća, a Rubikonu 10 tisuća kuna iz fonda nagrada. Trećepalsirana je ekipa Percom dostava plina iz Slavonskog broda, te četvrti Caffe bar Vertigo.

Već smo rekli da je junak finala Ivan Petković najbolji golman, njegov klubski kolega Tomislav Valentić najbolji igrač, a nogometaš Rubikona  Dario Terzić s 9 pogodaka najbolji streijelac.

U sklopu  večeri održani su i finalni susreti mlađih kategorija. Kod starijih limača NK Slavonija je bila bolja od Škole nogometa Batrina s 3:0. Kod juniora nakon izvođenja penala Mandić promet porazio je Vartkes 97 s 3:5.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije