Valentinovo zajedno proslavilo 400 umirovljenih iz dvije županije (foto galerija)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirala je u dvorani „Sara Babin vir“ svoju tradicionalnu Valentinovsku zabavnu večer koja je okupila 400 umirovljenika s područja Požeško-slavonske, te Brodsko-posavske županije odakle su organizirano došli autobusima članovi matica općina Nova Kapela i Oriovac.

Zvonko Čorak, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije

-Želim da se oni koji nisu zaljubljeni ovom prigodom zaljube, a drago mi je da ste se okupili u ovako velikom broju što potvrđuje potrebu organizacije ovakvih druženja u više navrata tijekom svake godine – istakao je čestitajući sudionicima ove velike fešte Valentinovo predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Zvonko Čorak.

Sve žene na ovoj priredbi darivane su čokoladama, a posebno je darivana Ana Vinković, voditeljica mješovitog pjevačkog zbora Matice umirovljenika grada Pleternice koja je na ovoj priredbi proslavila rođendan.

Uz zajedničku večeru i ples organizirane su zanimljivosti među kojima i poznati Ples srca sa vrijednim nagraama. Kroz cjelovečernji program nastupila je glazbena skupina Majestic iz Požege(bivši Bankrot band) koji redovito prate umirovljenike na njihovim priredbama, a oni su svojim veselim nastupom i odabirom pjesama gotovo sve prisutne dugo zadržavali na plesnom podiju.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije