Valentinovo zajedno proslavilo 400 umirovljenih iz dvije županije (foto galerija)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirala je u dvorani „Sara Babin vir“ svoju tradicionalnu Valentinovsku zabavnu večer koja je okupila 400 umirovljenika s područja Požeško-slavonske, te Brodsko-posavske županije odakle su organizirano došli autobusima članovi matica općina Nova Kapela i Oriovac.

Zvonko Čorak, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije

-Želim da se oni koji nisu zaljubljeni ovom prigodom zaljube, a drago mi je da ste se okupili u ovako velikom broju što potvrđuje potrebu organizacije ovakvih druženja u više navrata tijekom svake godine – istakao je čestitajući sudionicima ove velike fešte Valentinovo predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Zvonko Čorak.

Sve žene na ovoj priredbi darivane su čokoladama, a posebno je darivana Ana Vinković, voditeljica mješovitog pjevačkog zbora Matice umirovljenika grada Pleternice koja je na ovoj priredbi proslavila rođendan.

Uz zajedničku večeru i ples organizirane su zanimljivosti među kojima i poznati Ples srca sa vrijednim nagraama. Kroz cjelovečernji program nastupila je glazbena skupina Majestic iz Požege(bivši Bankrot band) koji redovito prate umirovljenike na njihovim priredbama, a oni su svojim veselim nastupom i odabirom pjesama gotovo sve prisutne dugo zadržavali na plesnom podiju.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot