Valentinovo slavilo 350 umirovljenika

POŽEGA – Podružnica Matice umirvljenika Požeško-slavonske županije organizirala je u dvorani „Sara Babin vir“ svoju tradicionalnu zabavno-glazbenu priredbu uz Dan zaljubljenih Valentinovo. Okupilo ih se više od 350, a osim umirovljenika iz općinskih i gradskih podružnica ove županije sa dva autobusa u goste im je došlo stotinu umirovljenika podružnice općine Oriovac(Brodsko-posavska županija).

Zvonko Čorak, predsjednik Matice umirovljenika za Požeško-slavonsku županiju

-Svaki puta odaziv na ovakve priredbe je sve veći, a organizirat ćemo ih i ubuduće uz blagdane i u drugim prigodama- naglasio je Zvonko Čorak, predsjednik MUH Požeško-slavonske županije, te čestitao članovima Valentinovo.

Priređen je zanimljiv Ples srca sa obiljem vrijednih nagrada, a uz Dan zaljubljenih darovani su čokoladama.

Uz veselu pjesmu i svirku „Bankrot banda“ iz Požege pod ravnanjem Denisa Strnaka ugodna večer protegla se do kasnih noćnih sati.

-Lijepo nam je među Požežanima, ovdje smo po prvi puta na ovakvoj večeri i dobro se osjećamo-kazao nam je Željko Krišto, predsjednik podružnice Oriovac.

Tijekom priredbe umirovljenica Ana Vinković iz Jakšića slavila je 65. rođendan te je sudfionike počastila otpjevavši nekoliko pjesama.

0 Comment

Send a Comment