Valentinovo slavilo 350 umirovljenika

Autor: Jelenko Topić

blankPOŽEGA – Podružnica Matice umirvljenika Požeško-slavonske županije organizirala je u dvorani „Sara Babin vir“ svoju tradicionalnu zabavno-glazbenu priredbu uz Dan zaljubljenih Valentinovo. Okupilo ih se više od 350, a osim umirovljenika iz općinskih i gradskih podružnica ove županije sa dva autobusa u goste im je došlo stotinu umirovljenika podružnice općine Oriovac(Brodsko-posavska županija).

blank

Zvonko Čorak, predsjednik Matice umirovljenika za Požeško-slavonsku županiju

-Svaki puta odaziv na ovakve priredbe je sve veći, a organizirat ćemo ih i ubuduće uz blagdane i u drugim prigodama- naglasio je Zvonko Čorak, predsjednik MUH Požeško-slavonske županije, te čestitao članovima Valentinovo.

Priređen je zanimljiv Ples srca sa obiljem vrijednih nagrada, a uz Dan zaljubljenih darovani su čokoladama.

Uz veselu pjesmu i svirku „Bankrot banda“ iz Požege pod ravnanjem Denisa Strnaka ugodna večer protegla se do kasnih noćnih sati.

-Lijepo nam je među Požežanima, ovdje smo po prvi puta na ovakvoj večeri i dobro se osjećamo-kazao nam je Željko Krišto, predsjednik podružnice Oriovac.

Tijekom priredbe umirovljenica Ana Vinković iz Jakšića slavila je 65. rođendan te je sudfionike počastila otpjevavši nekoliko pjesama.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića