Uz vozača “rekordera” sa 3,02 promila i šest bjegunaca s prometnih nesreća

Autor: D.K.

Policajac zaustavljaPOŽEGA – Na području Policijske uprave Požeško-slavonske u proteklih sedam dana evidentirana je prometna problematika u kojoj “bijeg s mjesta prometne nesreće” zauzima vodeće mjesto uz “rekordera” s visokom koncentracijom alkohola u krvi.

Tako je u srijedu, 13. kolovoza, u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, nepoznati vozač, nepoznatim vozilom, oštetio parkirani osobni automobil marke „VW Golf“, požeških registarskih oznaka, i potom napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

U utorak, 12. kolovoza, u Pleternici u Ulici Matije Gupca, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, 76-godišnji vozač traktora marke „IMT“, požeških registarskih oznaka, nije se zaustavio u trenutku kada se uređaj za zatvaranje prometa uz zvučne i svjetlosne znakove počeo spuštati zbog čega ga je oštetio i potom napustio mjesto događaja. Policijski službenici su ubrzo pronašli 76-godišnjeg počinitelja prometne nesreće i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Istog dana, u Požegi u Luka ulici, dogodio se još jedan bijeg s mjesta prometne nesreće. 55-godišnji vozač priključkom na traktoru oštetio je parkirani osobni automobil marke „VW“, požeških registarskih oznaka. Počinitelja su ubrzo pronašli policijski službenici protiv kojeg slijedi prekršajna prijava.

U ponedjeljak, 11. kolovoza, u Lipiku u ulici Hrvatske mladeži, na parkiralištu ispred gradskog bazena, nepoznati je vozač, nepoznatim vozilom oštetio propisno parkirani osobni automobil marke „VW Passat“, novogradiških registarskih oznaka, te „Audi A6“, njemačkih registarskih oznaka, i potom napustio mjesto prometne nesreće.

U proteklom vikendu je također zabilježen bijeg s prometne nesreće. U petak, 8. kolovoza, u Požegi u ulici Stjepana Radića 58-godišnji vozač osobnog automobila „Peugeot 206“, požeških registarskih oznaka, uslijed nepropisnog uključivanja u promet oštetio je „Peugeot 207“, također požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 39-godišnjakinja. Iako je 58-godišnjak napustio mjesto prometne nesreće policijski službenici su ga ubrzo pronašli protiv kojeg slijedi prekršajna prijava.

Isti dan, u Kutjevu na Trgu graševine, na obilježenom parkiralištu nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je propisno parkirani osobni automobil marke „Renault“ nizozemskih registarskih oznaka.

Vozač „rekorder“ sa 3,02 promila alkohola u krvi

U subotu 9. kolovoza oko 16 sati u mjestu Vesela policijski službenici su zaustavili 52-godišnjeg vozača neregistriranog i neosiguranog „VW Golfa“ kako upravlja vozilom. Prilikom nadzora utvrđeno je i da vozač upravlja navedenim vozilom pod utjecajem alkohola i to sa 3,02 promila alkohola u krvi. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 52-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja  protiv kojeg slijedi prekršajna prijava.

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot