Uz tradicionalan malonogometni turnir natjecanje u potezanju užeta odraslih ali i djece

Autor: Požega Portal

VIDOVCI – Uz tradicionalni malonogometni turnir u Vidovcima koji se u ovom ljetnom periodu organizira na stadionu  NK Dinama predstavnici kluba pridodali su još neke zanimljive sadržaje čime je obogaćena ta manifestacija što je privuklo pozornost brojnih mještana ali i drugih posjetitelja.

Na malonogometnom turniru sudjelovalo je šest ekipa a pobjedu je odnijela, slučajno ili ne, domaća ekipa NK Dinamo Vidovci-Dervišaga, drugo je mjesto pripalo ekipi “Žuje” a treće “Chedidovcima”.

Ono što je sinoć bilo zanimljivije na stadionu bilo je potezanje užeta gdje su se složile vidovačke ekipe po ulicama, i to njih devet. Najjača ekipa je bila iz ulice Stjepana Radića u kojoj su se udružili najsnažniji momci kako po kilogramima tako i po visni. Odmjerili su snage sa momcima iz ulice Milana Valkovića gdje je ipak iz Radićeve ulice bila snažnija i uže odvukla na soj dio terena.

Za ulicu Stjepana Radića nastupili su, Ivan Papac, Ljuban Čolić, Mile Jurić, Antun Smojvir, Jura Janković, Alen Subašić i Marinko Marić. Oni su nagrađeni Allesovim poklonom dok je ekipu iz Valkovićeve ulice nagradila Ožujska pivovara.

Da će se ovakva manifestacija organizirati i u budućem vremenu ali i prenositi s generacije na generaciju u prilog tome ide zainteresiranost onih najmlađih, djece i osnovnoškolaca, koji su se u pauzama natjecanja “uhvatili u međusobni koštac” i potezali uže, i to djevojčice protiv dječaka gdje su djevojčice odnijele pobjedu jer je njih ipak brojčano bilo više.

Za organizaciju ovakve manifestacije treba čestitati organizatorima te ih potaknuti na organiziranje još ovakvih i sličnih manifestacija gdje mještani ali i drugi uzvanici mogu provesti ugodno druženje u ovim ljetnim, sparnim i vrućima danima odnosno noćima.

/Foto: A.M./

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: