Uz prethodni dogovor s liječnikom moguće posjete bolesnicima u požeškoj bolnici

Autor: D.K.

Zbog specifične epidemiološke situacije i epidemije bolesti COVID-19, preporučene su pojačane preventivne mjere radi zaštite pacijenata smještenih u bolnicama. U sklopu tih mjera bilo je ograničenje mogućnosti posjeta u bolnicama te boravak roditelja uz dijete u bolnici.

Reaktivacijom bolničkog zdravstvenog sustava omogućene su posjete u neodgodivim i iznimnim okolnostima u skladu s epidemiološkim smjernicama, o čemu odluku donosi ravnatelj zdravstvene ustanove sukladno organizacijskim mogućnostima.

Kako je epidemiološka situacija trenutačno vrlo povoljna član/ovi obitelji mogu se javiti izravno u bolnicu gdje će dobiti informaciju o mogućnosti posjete.

Rad specijalnih bolnica za medicinsku rehabilitaciju bio je također reduciran za vrijeme epidemije na obavljanje samo akutne stacionarne rehabilitacije. Mjerama reaktivacije bolničkog sustava postepeno se uvodi i održavajuća stacionarna rehabilitacija, a pacijenti se pozivaju sukladno prioritetima nakon evaluacije listi čekanja.

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88