Uz poklone svetog Nikole pleterničkim školarcima najavljen još jedan veći blagdanski dar – klizalište za svu djecu i koji se tako osjećaju /FOTOGALERIJA/

Iako je se malo izgubio sv. Nikola u Pleternici pronašli su ga članovi Moto kluba Bulls i dovezli do osnovne škole gdje su ga čekala djeca kako bi im uručio darove. Tako su djeca od 1. do 4. razreda pleterničke osnovne škole primili 462 poklona kao i ona koja pohađaju predškolu.

Poklone je osigurao grad Pleternica s posebnom zanimljivošću u odnosu na prethodne godine. Na svakom poklonu je bila kuglica na kojoj je bilo napisano ime školarca.

Sveti Nikola je otkrio i jednu tajnu koju je čuvala pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Zajedno su se dogovorili da po prvi puta u Pleternici bude klizalište za svu djecu ali i odrasle. Djeca su se jako razveselila tome kao i njihovi roditelji koji su došli s njima.

Kako doznajemo klizalište bi trebalo biti postavljeno do 20. ovog mjeseca tako da će kako u predblagdanskim tako i blagdanskim danima moći mnogi uživati.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment