Uz otvorenje vrtića darivani najmlađi Veličani (foto)

VELIKA – Prigodnom svečanosti u Velikoj otvoren je novoizgrađeni objekt  dječjeg vrtića sagrađen unazad dvije godine, a iz skromnog općinskog proračuna za izgradnju i opremanje utrošeno je 3,5 milijuna kuna. Radove je izvela tvrtka „Promet“ iz Požege.

Okupljene mještane i brojne goste pozdravila je ravnateljica Dječjeg vrtića Velika Mira Adžić zahvaliviši se svime koji su sudjelovali i doprinijeli izgradnji objekta.

-Tu će se smjestiti tri skupine djece uključujući jednu jaslićku, a prihvatit će se mališani i iz susjedne općine Kaptol-naglasio je načelnik veličke općine Velika Vlado Boban dodavši da će se ovdje otvoriti četiri radna mjesta.

Saborski zastupnik Franjo Lucić, izaslanik predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarka, je rekao da je ovaj kapitalni objekt namijenjen budućnosti cijelog kraja.

-Vi ste prepoznali važnost ovakvih objekata koji su najbolji zalog žrtvama domovinskog rata- istakao je čestitajući Veličanima požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. On je zajedno sa načelnikom Bobanom i mališanima presjekao vrpcu i otvorio vrtić, a velički mališani su otpjevali nekoliko dječjih pjesama. Vrtić je blagoslovio velički župnik Mario Sanić.

Nakon toga općina Velika darivala je svojih 19 najmlađih sugrađana prigodnim darovima i novčanim nagradama.

(Foto: Marko Krstanović)

no images were found

 

0 Comment

Send a Comment