Uz novi asfaltni sloj na središnjem požeškom parkiralištu i nova LED rasvjeta: “Sve će biti gotovo do srijede, kada igra naša Hrvatska reprezentacija” /FOTO/

Autor: DK

Do srijede će, 11.srpnja 2018. godine biti zatvoreno parkiralište na središnjem požeškom Trgu sv. Trojstva zbog radova odnosno rekonstrukcijom parkirališnog prostora. U ovoj fazi radova odradit će se sanacija oštećenih površina i ivičnjaka nakon čega će cijela površina parkirališnog prostora biti presvučena novim asfaltnim slojem i ocrtanim parkirališnim mjestima.

U to kako teku radovi i hoće li biti dovršeni u planiranom roku, do srijede kako bi se nesmetano mogao upriličiti prijenos utakmice Engleska – Hrvatska došao se uvjeriti požeški gradonačelnik Darko Puljašić sa suradnicima.

-Pristupili smo s današnjim danom renoviranju parkirališta našeg trga, a ova investicija je vrijedna 150 tisuća kuna. Sredstva su odobrena u okviru redovnog održavanja u proračunu. Odlučili smo da nećemo samo praviti zakrpe, nego sanirati cijelu površinu, pa onda cijelu površinu presvući asfaltom. Sve će biti gotovo do srijede, kada igra naša Hrvatska reprezentacija, tako da svi naši sugrađani mogu zajedno proslaviti našu pobjedu u Rusiji. Bit će postavljena i nova LED rasvjeta na trgu – rekao je gradonačelnik Puljašić izražavajući žalost što središnji Trg još uvijek služi kao parkiralište.

-Mi radimo novu studiju za koju smo dobili sredstva u kojoj ćemo za ovu plohu pokušati osmisliti novu namjenu. Parkiralište bi osigurali u blizini, a našem Trgu dali novu namjenu, bez prometa i automobila – zaključio je gradonačelnik Puljašić.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: