Uz krojačke usluge „Končića“ postavljen jedinstven LED display za oglašavanje

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Pred nekoliko mjeseci na lokaciji u Ulici Matice hrvatske broj 31(pokraj caffe bara Roko) otvorena je krojačka radnja “Končić”, vlasnika Josipa Drežnjaka, koja  u najkraćem roku, izuzetno kvalitetno i po popularnim cijenama obavlja brojne krojačke usluge. Ubrzo nakon toga na krov toga objekta postavljen je LED display, prvi u Požeško-slavonskoj županiji, koji izgleda kao video zid, a to je danas najmoderniji način oglašavanja u svijetu.

-To su skraćivanje odjevnih predmeta, zatim sužavanje hlača, suknji, haljina, majica, košulja, kaputa, rukava, te različite izmjene na odjeći npr. zatvarača, gume i podstave, kao i popravci različitih odjevnih predmeta – kaže nam vlasnik obrta „Končić“ Josip Drežnjak.  Uz to rade skraćivanje i rubljenje zavjesa, šivanje navlaka za sjedalice koje se koriste u ugostiteljstvu i domaćinstvima.

Sve su to razlozi da navratite u krojački obrt “Končić”( M. hrvatske 31 u Požegi) tijekom radnog vremena od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, te subotom od 8 do 13 sati, gdje će vam na vaše zadovoljstvo kvalitetom usluge i prihvatljivom cijenom obiviti zahvate na vašim odjevnim predmetima. Informacije se mogu dobiti na mob. 099 206 93 99.

Novitet u reklamiranju i oglašavanju putem LED displaya dimenzija 8 m² koji postaje vrhunski HD monitor.  Vanjsko oglašavanje vodi uspješnoj realizaciji poslovne ideje, te je jedno od najpopularnijih načina prenošenja poruke. Osnova ovakve vrste oglašavanja je činjenica da je publika koja se sreće s vanjskom vrstom oglašavanja uglavnom mobilna. Bez obzira voze li se u svom automobilu, javnom prijevozu ili pak hodaju za vrijeme obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Poruka na displayu vidljiva je s većih udaljenosti i u kretanju.

Uz objavu velikih količina informacija, te mala ulaganja povećat će se uspješnost u reklamiranju, a isto tako i najbržu mogućnost reagiranja, odnosno promjene reklame. Tako možete obavijestiti kupce o proizvodima ili uslugama, trenutnim akcijama, novostima i slično.  

Display se nalazi na prometnoj lokaciji, a to je kružni tok na križanju ulica M. hrvatske, Sv. Roka, E. Tomića te Orljavske ulice.

Mnogo je razloga za korištenje displaya jer 94 posto gledatelja koji prolaze pokraj displaya sjeća što su vidjeli, a svega 43 posto gledatelja „papirnatih“ reklama sjeća njihovog sadržaja.„Pokretne reklamne poruke“ dokazano su osam puta oku privlačnije nego statične reklame, a tu je mogućnost višestrukog reklamiranja jednog oglašivača, te daljinski nadzor nad promjenom oglasa samo jednim klikom miša.

Na LED displayu se mogu postaviti tekstualne poruke, slike,te videa visoke rezolucije uz mogućnost izrade reklame ili prikazivanja gotovih materijala u digitalnom obliku.

Postoji niz vremenski interval zakupa tijekom kojih se mijenjaju reklame ukupno 20 različitih oglašivača. Kontakt mobitel je 099/6516-970 (Filip Drežnjak), te fax: 034/201-500.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: