Uz druga infrastrukturna ulaganja na području općine Jakšić za ovu godinu završena i ona u Gospodarskoj zoni – vrijednost 1,2 milijuna kuna /FOTO/

Autor: D.K.

Vremenske prilike su bile pogodne za još jednu infrastrukturnu investiciju na području općine Jakšić koja je uspješno završena. Uz sanacije i izgradnje kolnika te obnove odvodnje u više ulica nisu izostala niti ona ulaganja u Gospodarsku zonu za koju, unatoč nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji, samim time i gospodarskoj, određeni poslovni subjekti iskazuju interes za ulaganja.

Kako bi se privukao što veći broj gospodarstvenika općinski načelnik Jakšića Ivica Kovačević ulaže u sve napore kako bi Gospodarska zona bila u punoj funkciji i imala svu infrastrukturu za nesmetanu izgradnju i ulaganja.

-U ovoj godini smo nastavili s radovima na izgradnji komunalne, cestovne i plinske infrastrukture unutar Gospodarske zone Jakšić. Ovdje je na ovom mjestu izgrađeno 440 metara plinskih instalacija, te izvedena vodovodna i kanalizacijska mreža u duljini 200 metara te su izvedeni kanali oborinske odvodnje – ističe načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević.

Po završetku izgradnju plinske, kanalizacijske i vodovodne mreže pristupilo se uređenju i asfaltiranju dijela kolnika u Gospodarskoj zoni u koju investiciju su uložena znatna sredstva iz vlastitog proračuna općine.

-Kao što vidite izvode se završni radovi na asfaltiranju kolnika u duljini 200 metara. Vrijeme nam ide na ruku iz kojeg smo se razloga i odlučili izvršiti ove radove. Općina je izdvojila u ovoj investiciji 1,2 milijuna u opremanje Gospodarske zone. Prioritet nam je ulaganje u razvoj gospodarstva ne zaboravljajući i druga ravnomjerna ulaganja na području naše općine u što se možete i sami uvjeriti – zaključio je načelnik Kovačević.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88