Uz čišćenje vodotoka populariziraju ronjenje i uključuju nove članove

Autor: Požega.EU

r6POŽEGA – Članovi Ronilačkog kluba Požega su i dalje prisutni sa svojim aktivnostima na gradskim bazenima gdje u večernjim satima organiziraju urone sa ronilačkom opremom za sve zainteresirane, a sve s ciljem popularizacije ronjenja i na našem području, te uključivanja novih članova u rad kluba.

Zadovoljan s odazivom građana je i tajnik kluba Daniel Josipović od kojeg doznajemo da se zahvaljujući tim aktivnostima u rad uključilo nekoliko novih članova za koje će biti organizirano polaganje za ronioca u listopadu ove godine. Osim tih aktivnosti ronioci su poznati po sudjelovanju u raznim ekološkim akcijama. U ovom ljetnom periodu čistili su rijeku Mrežnicu u Dugoj Resi, bili su u Istri u Nacionalnom parku Kamenjak, a zadnja akcija je bila u Vukovaru gdje se je čistio Dunav.

– Zadnji vikend u kolovozu ronioci putuju u Slavonski Brod gdje ćemo sudjelovati u eko akciji „Brod na Savi“. Svake godine se tamo pronađe dosta smeća jer Sava puno toga donese, nešto i odnese, a doneseno ronioci svake godine nastoje izvaditi, tako da je akcija uvijek produktivna – ističe Josipović koji zajedno sa ostalim članovima kluba nastoji promovirati ronjenje i putem obilježavanja važnih blagdana i praznika, pa su tako jedne godine za Božić organizirali kićenje bora pod vodom, a ove godine su povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dana branitelja, razvili hrvatski barjak pod vodom na požeškim bazenima. Bila je to uspješno realizirana ideja ronioca Kreše Grgića, a osim fotografija za uspomenu im je ostao i video uradak.

/Foto by Ronilački klub Požega/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot