Ususret izborima u Požeško-slavonskoj županiji: Domovinski pokret, Most i nezavisni kandidati izlaze zajednički na predstojeće lokalne izbore

Autor: D.K.

Glasnogovornik Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije Tomislav Lneniček poslao je priopćenje kojeg u cijelosti prenosimo.

Dogovoren je zajednički izlazak Domovinskog pokreta, Mosta i nezavisnih kandidata na predstojeće lokalne izbore u Požeško-slavonskoj županiji i svim njezinim gradovima i općinama.

-Želja nam je stanovnicima Požeško-slavonske županije ponuditi jedinu alternativu i pravu mogućnost izbora jer su naši predstavnici stručni i pošteni članovi društva koji su svoje karijere gradili u realnom i javnom sektoru i na taj način osigurali egzistenciju sebi i svojim obiteljima neovisno o politici – ističe glasnogovornik Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije Tomislav Lneniček nastavljajući kako u politiku ulaze isključivo iz motivacije djeci i mladima kojima treba stvoriti i ostaviti pravednije i poštenije društvo gdje će sposobnost i izvrsnost biti jedini kriteriji uspjeha, a politika prestati biti sredstvo osobnog bogaćenja nego alat koji će omogućiti ključne promjene koju su u ovom trenutku Požeško-slavonskoj županiji toliko potrebne.

-Na taj način spriječiti ćemo daljnji odlazak mladih i radno aktivnih obitelji iz naše Županije, a energiju usmjeriti na demografsku obnovu, gospodarski razvoj i nova radna mjesta. Upravo zato, molimo naše birače i simpatizere da izađu na predstojeće lokalne izbore i povjere svoj glas našim zajedničkim kandidatima i kandidacijskim listama. Izaberimo ili odselimo! – zaključuje Tomislav Lneniček obavještavajući kako će predstavljanje kandidata i programa napraviti u idućim tjednima o čemu će obavijestiti javnost preko medija.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek