Usprkos koronavirusu i krađi nogometaši i uprava NK Graničar iz Zagrađa rade na svojim objektima /FOTO/

Autor: D.K.

Proteklih dana smo pisali o nedaćama koje su zahvatile Nogometni klub Graničar u Zagrađu kada im je pokraden dio opreme, točnije motorna kosilica i laptop. Uz to zavladala je epidemiju koronavirusa koja je uzrokovala prekid nogometnog prvenstva. Članovi kluba tj. uprava i igrači uključili su se dobrovoljno u uređenje svog sportskog objekta i igrališta.

-Tijekom radnih akcija oličene su prostorije kluba, igralište je izvaljano, obojani su stupovi za mreže, nabavljene su i postavljene nove zaštitne mreže iza stativa, te obojane stative – ističe dopredsjednik Graničara Bruno Horvat i dodaje da su počeli bojati kompletne metalne ograde koja će biti u bojama kluba.  Velikim trudom i angažiranjem članova kluba nastoje stvoriti što bolje uvijete za treniranje i funkcioniranje kluba, a pogotovo za rad sa mladima. Pored toga sve su učinili za ljepši vizualni izgled klupskih objekata.

Uz dobru suradnju sa gradom Pleternicom očekuju potporu za postavljanje rasvjete na igralištu kako bi se normalno mogli održavati redovni treninzi i pripreme igrača.

Namjere čelništva Graničara su još uređenje prostora za gledatelje i goste postavljanjem odgovarajućih klupa za sjedenje.

[FAG id=273066]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek