Uskrsnu tradiciju Nota Papac i ove godine nastavio: U svom domu okupio brojne susjede i prijatelje – za pripremu delicija bio zadužen Zvonko Miličević, osobni kuhar predsjednika jednog nogometnog kluba /FOTO/

Autor: DK

Punih je 15 godina otkako se kod Note Papca iz Vidovaca kod njega okupljaju susjedi, rodbina i prijatelji na Veliku subotu. Druženje je to u blagdanskom ozračju uz bogatu ponudu raznih delicija koje priprema uvijek spreman za takve aktivnosti Zvonko Miličević, inače “osobni kuhar” predsjednika Nogometnog kluba “Dinamo” Vidovci-Dervišaga.

Nota živi i radi u Njemačkoj. i onu najmanju priliku doći na svoje “ognjište” u Vidovcima, i družiti se s prijateljima gdje je odrastao, ne propušta tijekom godine. Neizostavno dolazi za svaki veći blagdan u Hrvatskoj, kada su neradni dani i u Njemačkoj kao i za godišnji odmor.

Velika subota ima svoju posebnost. Spontano je sve počelo prije 15 godina kada se kod Note okupio jedan manji broj susjeda i prijatelja na taj dan. Iz godine u godinu povećavao se broj uzvanika tako da ih tijekom dana za stolom u zajedništvu bude i više od 50. Širokog srca i otvorene duše Nota dočekuje svakog gosta, nastoji mu posvetiti pažnje, ugostiti ga, počastiti delicijama i raznovrsnim pićem. Slobodno se može reći nema čega nema. Kako doznajemo Nota s tradicijom okupljanja na Veliku subotu nastavlja tako da će se i dogodine ponovno okupiti kod njega svi pozvani ali i oni koji se smatraju takvima. Mjesta ima za sve, bilo je i kod Note će biti.

[FGAL id=255094]

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića