Uskrs se slavi i po julijanskom kalendaru

Autor: D.K.

POŽEGA – Povodom uskrsnih blagdana i onih vjernika koji slave Uskrs po julijanskom kalendaru predsjednik Gradskog vijeća srpske nacionalne manjine Požega Zdravko Dragaš, zamjenik župana Požeško slavonske županije Miroslav Grozdanić i tajnik Gradskog vijeća srpske nacionalne manjine Požega Tihomir Aleksić dijelili su uskrsne pakete pripadnicima srpske nacionalne manjine koji su slabijeg imovinskog stanja s područja Grada Požege.

Podijeljeno je desetak paketa onima koji su u velikoj potrebi. Za izdvojiti je obitelj Petra (Pere) Jovanovića koji je doživio osobnu tragediju i koji živi u teškim uvjetima u prigradskom naselju Vidovci, a vrijedno je za prisjetiti se da je mjesna župna zajednica iz Vidovaca također nedavno skupljala pomoć za tu obitelj.

Niti ove godine nije zaboravljena obitelj Njegovanović poznatija po maloj Ranki, ponosom Hrvatske 2011. godine. Izaslanstvo je posjetilo i njihovu obitelj, uručili su im prigodne darove i kratko porazgovarali te ima na takav način pokušali ublažiti tegobe i situaciju kroz koju prolaze.

Podjelu paketa Gradsko vijeće srpske nacionalne manjine Požega  provodi iz godine u godinu ne samo za Uskrs nego i za Božićne blagdane uz pružanje potporu tijekom cijele godine pomažući pripadnicima srpskog naroda na području grada i cijele županije u suradnji s županijskim vijećem.

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot