Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE STJEPAN KOYDL IZ POŽEGE

Uselili i uredili nove društvene prostorije

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. Mirković
FOTO: D. Mirković

Ono što su radili u prošloj te planovi za ovu godinu bilo su u središtu pažnje članova Udruge voćara, vinogradara i vinara Stjepan Koydl iz Požege na redovnoj Godišnjoj skupštini. O tome je govorio Antun Herceg Grga, predsjednik te istakao da je useljenje i rad na uređenju novih društvenih prostorija prošle godine okupio sve članove na istom zadatku. Dobrovoljnim radom stvoreni su primjereni uvjeti za rad i okupljanje. Osim toga, obilježavali su vinogradarske blagdane Martinja, Vincelova i Grgureva, a s degustacijama svojih vina sudjelovali su i na drugim manifestacijama u organizaciji Grada Požege i požeške Turističke zajednice.

Među brojnim aktivnostima u ovoj godini uređenje i obilježavanje vinogradarskih putova i šetnica, dogradnja kuhinje u društvenim prostorijama, organizacija  stručnih predavanja i posjeti drugim udrugama vinogradara u Hrvatskoj i inozemstvu biti će najznačajniji , istakao je na kraju izlaganja predsjednik Herceg.

Prije skupštine održano je kraće stručno predavanje Željka Kasapovića, predstavnika tvrtke Syngenta. Preporučeno je što u pojedinoj fazi vegetacije koristiti od zaštitnih sredstava kako bi se suzbile opake bolesti plamenjače, pepelnice, botritisa i u zadnje vrijeme sve prisutnije crne pjegavosti u vinogradima te što koristiti u zaštiti od bolesti i nametnika u voćnjaku.

I na kraju domjenak sponzora i druženje uz degustaciju mladih vina članova Udruge.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo